CE Oltenia, sase ani de existenta

Complexul Energetic Oltenia (CEO) a implinit sase ani de existenta. Compania energetica, formată prin fuziunea Complexurilor Energetice Turceni, Rovinari şi Craiova cu Societatea Na­ţio­­­nală a Lignitului Oltenia (SNLO), a început să funcţioneze de la 1 iunie 2012, toate cele patru companii care au format cel mai nou jucător din sectorul energetic fiind radiate.

Managerul CEO, Sorin Boza, a transmis angajatilor un mesaj pe Facebook: „Zilele trecute Complexul Energetic a sărbătorit 6 ani de existența. Am intrat in al saptelea an al existentei noastre cu multe gânduri și proiecte ce îmi doresc sa ajute aceasta companie sa fie mulți ani de acum incolo pilonul principal al sistemului energetic național. Așa cum am spus-o nu de putine ori , anii următori sunt ani grei cu multe încercări însă doar unitatea dintre noi ne va ajuta sa ducem mai departe acest business fără de care România și-ar pierde poziția greu obținută de țara independenta din punct de vedere energetic.
La mulți multi ani tuturor celor 13300 de angajați și gânduri bune Dvs și familiilor Dvs cu ocazia acestei frumoase aniversari!„, a fost mesajul transmis de Sorin Boza.

Lasa un comentariu