Ce salarii primesc angajații Primăriei Târgu Jiu. Nu e rău să fii nici începător

În vreme ce unii salariați se plâng că vor avea de pierdut odată cu modificările aduse Codului Fiscal, în instituțiile publice, această grijă va dispărea. La Primăria Târgu Jiu, de exemplu, se câștigă, în continuare, bine. Și salariile debutanților sunt de invidiat.

Secretarul, leafă babană. Directorii, tot așa

Lista salariilor se va actualiza, luni, în cadrul ședinței de Consiliu Local. Cel mai mare venit în va avea secretarul Grigore Jianu. Pe site-ul instituției, se menționează că salariul de bază al secretarului va fi de 11.500 lei. Urmează leafa arhitectului șef. Acesta va primi 9.500 lei lunar.

Directorii din cadrul Primăriei au venituri de 8.700 lei, șefii de servicii, 7.600 lei, iar șefii de birouri au o leafă de peste 7.000 lei.

Salarii de invidiat la Poliția Locală

În același timp, un auditor câștigă peste 5.000 lei, un consilier, aproximativ 4.700 lei. Nici la Poliția Locală nu se primesc salarii mici. Un polițist local, cu studii superioare, primește aproximativ 4.000 lei în timp ce un polițist local, cu studii medii are un salariu ce pornește de la 1.950 lei și poate ajunge până la 2.806 lei.

Cele mai mici venituri

Salariile mici ajung la îngrijitori, șoferi sau muncitori. Spre exemplu, un șofer câștigă 2.550 lei, un îngrijitor, peste 2.000 lei, iar un muncitor necalificat, aproximativ 2.000 lei.

Mai jos, tabelul cu veniturile angajaților din Primăria Târgu Jiu:

 

Lasa un comentariu