Cosmin Popescu a făcut anunțul!La SJU vor ajunge două ambulanțe noi!

Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj a anunțat că, la jumătatea lunii septembrie, la SJU vor ajunge două ambulanțe noi. Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență au făcut aceste solicitări pentru transportul pacienților între spitale.

Cosmin Popescu a declarat că, atunci când se solicita ajutorul SAJ Gorj, timpii erau foarte lungi și preferă ca transportul, care nu necesită echipaj de specialitate și medic de specialitate, să fie făcut cu autospecialele proprii ale Spitalului Județean.

Cele două ambulanțe sunt de tip A2 pentru Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu.
Autoturismele sunt echipate tehnic superior și vor fi puse în circuit începând cu a doua jumătate a lunii septembrie a.c. și vor fi utilizate pentru transportul pacienților între locațiile unității spitalicești aflate pe raza municipiului Târgu Jiu, contribuind la îmbunătățirea actului medical și evitarea unor sincope în activitatea secțiilor medicale.
Valoarea noii investiții alocate din bugetul propriu al Județului Gorj este de 412.000 lei fără TVA, conform contractului de furnizare încheiat.

Lasa un comentariu