Despre sport …

Despre sport, în general, am scris cu ceva timp în urmă și nu mi-am schimbat punctul de vedere. Constat că cei care ne conduc destinele sunt oameni incapabili să găsească o rezolvare coerentă, corectă și curată acestui domeniu important: SPORT.

Ei bine, la capitolul fotbal eu personal nu cred în proiectul Pandurii, deoarece în jurul acestui proiect se învârt sume de bani delapidate de cei care au condus această entitate, deoarece asupra acestui proiect planează în continuare semne de întrebare privind corectitudinea cheltuirii banului public, căci vorbim de bani publici. Orice asociere a Consiliului Județean Gorj, a Primăriei Municipiului Târgu Jiu, a Complexului Energetic Oltenia, a SC Artego SA cu această entitate cred că va aduce grave probleme de imagine acestora. Nu te poți asocia cu o entitate asupra căreia planează multe semne de întrebare privind CORECTITUDINEA și TRANSPARENȚA cheltuirii banului public.

Înființarea CSM-ului era o variantă corectă, curată și inteligentă. Din păcate, în fruntea primăriei se află vremelnic persoane care vad doar interesul propriu. Încă de la înființare, oamenii care conduc instituția Primăriei și-au arătat incapacitatea de a gestiona acest club. Nu poți să ai în subordine această entitate la modul corect, atâta timp cât în cercuri restrânse îți exprimi puncte de vedere referitoare la candidații pentru funcția de manager. În fine, acest lucru ține de educație….

Cât privește descentralizarea clubului condus în acest moment de Mihai Prunariu, este o procedură de durată. Sigur, dacă ești slab și incompetent îți poți găsi diferite motive să amâni concursul de la CSM. Sunt exemple suficiente, cu oameni inteligenți care au știut să facă treabă corectă și curată în orice situație, CSM Oradea, CSM Cluj Napoca, CSM Arad și alte entități că tot ne dădea primarul exemple. Trebuie doar să vrei, să nu-ți urmărești propriile interese!

Nu-mi doresc să mă exprim în acest moment pe legalitatea unui interimat dar doresc să atrag atenția oamenilor serioși din sport că asocierea cu acest club, în acest moment nu le este benefică. Îl cunosc pe dl Bură, un om care a făcut performanță la cel mai înalt nivel. Un sfat de la mine….stați departe de mocirlă, dle antrenor emerit Ion Bură. Nu cred că sunteți varianta de rezervă în nicio situație! Mie chiar mi se pare o mare jignire să vi se facă o asemenea propunere. Lăsați pe cei care au pus bețe în roate înființării acestui club să-și scoată castanele din foc cu mâinile lor, nu acceptați să vă murdărească niște impostori care se află vremelnic în fruntea unor instituții. Pe ei nu-i recomandă nimic, pe dumneavoastră…performanța!

În rest, șansele ca județul acesta să mai aibă sport la nivel înalt cred că sunt reduse. Avem echpă de handbal, a Universității, nu vad o coagulare în jurul ei, avem echipă de baschet, același lucru. Avem nevoie de proiecte noi, curate și corecte. Doar așa putem spera că vom avea performanță în sport. Si bineînțeles, avem nevoie de oameni capabili care să poată gestiona asemenea proiecte.

Este specific județului nostru, este specific celor care ne conduc!

Pe ei nu-i caracterizează decât slaba pregătire, indolența și incapacitatea de a gestiona un județ, un municipiu. Sunt oameni slabi, cu ținte mici.

Oamenii puternici își aleg ținte mărețe!

Lasa un comentariu