Din ciclul „Dacă aș fi fost ales președinte”: Ce avea în plan Victor Ponta dacă ar fi câștigat bătălia cu Klaus Iohannis!

Marian Vanghelie susţine că fostul deputat Sebastian Ghiţă îşi dorea să ajungă premier, precizând că Victor Ponta l-ar fi numit în funcţie în defavoarea lui George Maior, intenţionând ca la şefia SRI să îl numească pe Gabriel Oprea, dacă Ponta ar fi ajuns preşedinte.

Am avut o discuţie când Ponta ajunsese mai sus şi credea că ajunge preşedintele României. Ponta a crezut că ajunge preşedintele şi preia tot mecanismul, rămâne cu Maior şi cu Oprea. (…) Era intenţia să îl pună pe Oprea şef la SRI dacă ajungea preşedinte Ponta. Nici Ghiţă nu stătea cuminte şi voia şi premier şi preşedinte de partid. Ghiţă nu era din filmul cum îl vedeam noi pe Ghiţă. (…) Ghiţă era la bătaie cu Maior. Eu cred că Ponta îl punea pe Ghiţă prim ministru şi nu pe Maior. Domnul Ponta îl ştia pe Maior, ştia că are anumite disfuncţionalităţi. Le-am mai spus: de la 8-9-10 dimineaţa era într-o atmosferă încinsă. Gusta câte un whisky de la 8-9 dimineaţa. Pe la 10-11 era o problemă. Ponta ştia disfuncţionalităţile respective”, a declarat fostul edil Marian Vanghelie, la Antena3.

Lasa un comentariu