Doreii de pe șantier s-au încurcat în socoteli

Ca să nu se facă de râs că nu pot respecta termenul de finalizare, Doreii care lucrează la reabilitarea Sălii Sporturilor din Târgu Jiu au găsit o soluție demnă de comedie. Au șters data de finalizare a lucrării care era notată pe pancarta postată lângă investiție, dar socoteala din șantier nu mai bate cu realitatea.

Potrivit informațiilor care apar acolo, Sala Sporturilor ar fi trebuit să fie gata în zece luni. Dat fiind faptul că lucrările au demarat în iunie, anul trecut, termenul de finalizare ar fi fost aprilie 2017. Fără să țină cont de matematică, firma constructoare a modificat data de încheiere a lucrărilor cu un marker. Au scris pe pancartă că pe 18 octombrie, lucrarea va fi gata.

Ne aflăm în 23 octombrie și încă mai sunt multe de pus la punct. Autoritățile locale fac o nouă promisiune: „În decembrie, sala va fi gata. Am verificat lucrările. În proporție de 95 %, lucrările sunt gata. Ne pregătim de o recepție în luna decembrie”, a declarat viceprimarul Aurel Popescu.

În aceste condiții, Sala Sporturilor va găzdui, în primăvara anului viitor, Campionatul European de Box Under 22 Seniori, iar autoritățile se roagă ca totul să fie pus la punct măcar până atunci, pentru a nu se face de râs în fața întregii Europe.

Lasa un comentariu