Gorjul dă câștigătorii premiilor energynomics.ro

Ieri s-a desfășurat cea de-a șasea ediție a Galei premiilor pentru energie, organizate de energynomics.ro. Evenimentul a reunit peste 200 de înalți reprezentanți ale celor mai importante și mai dinamice companii din industria energetică românească.

Premiile energynomics se acordă anual, începând din 2013. Premiile au un caracter simbolic și nu sunt însoțite de o recompensă financiară. Premiile își propun să promoveze abordările, ideile și oamenii care au avut realizări deosebite, ce pot fi înscrise într-una dintre categoriile de mai jos:

 • Responsabilitate socială
 • Eficiență energetică
 • Tranzacția anului
 • Finanțarea anului
 • Premiera anului
 • Managerul anului
 • Premiul pentru întreaga carieră
 • Premiul pentru reușite extraordinare
 • Tânărul profesionist în energie

Gorjul a fost prezent la această Gală prin candidaturile:

Sorin Boza-CE Oltenia la categoria „Managerul Anului”,

Mihai Toader-Pasti-FEL CNR-CME și Andrei Stoian-CE Oltenia la categoria „Tânărul profesionist în energie”,

CE Oltenia prin două proiecte „Tehnologii de depoluare” și „Învățământ dual” la categoria „Responsabilitate socială”

CE Oltenia la categoria „Rezultate extraordinare”.

 

Câștigătorii premiilor au fost:

 • CE Oltenia la categoria „Responsabilitate socială” cu proiectul „Învățământ dual”
 • Mihai Toader-Pasti la categoria „Tânărul profesionist în energie”.

Sorin Boza-Președintele Consiliului Director CE Oltenia a ocupat locul doi la egalitate cu Cosmin Ghiță-Nuclearelectrica la categoria „Managerul anului” iar Andrei Stoian-CEOltenia fost între primii trei la categoria „Tânărul profesionist în energie”.

Întrebat despre aceste premii, Sorin Boza a precizat pentru BizMagazin.ro:

„Pentru Gorj, a fost un rezultat fantastic. Ne mândrim cu aceste rezultate ținând cont că a fost o prezență de top, de academicieni, de miniștri aproximativ 70-80 de oficialități. Faptul că ești prezent, că ești nominalizat în astfel de evenimente, într-o astfel de companie, este lucrul cel mai important pentru noi. Premiile nu sunt ale mele, Complexul Energetic Oltenia având un management dualist, premiul este al tuturor începând de la ministru până la miner, până la ultimul angajat. Victoria este una meritată ținând cont de efortul depus de toți. Victoria noastră era anticipată de toată lumea pentru că vine după un an fantastic, cu rezultate fantastice și eforturi deosebite.Promit și am promis tuturor că la anul premiile vor veni din nou la Complexul Energetic Oltenia. Orice competiție va crea întotdeauna plusvaloare. Este bine să fim în astfel de competiții, pentru că din fiecare competiție avem ceva de câștigat.”

Momentul câștigării premiului la categoria „Responsabilitate socială” cu proiectul „Învățământ dual”:

 

Lasa un comentariu