Împreună de sărbători

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj, organizează în fiecare centru de asistentă socială activități specifice sărbătorilor de iarnă, dedicate beneficiarilor serviciilor.

Astfel, în data de 07.12.2017, începând cu ora 10:00, la Complexul de Îngrijire și Asistență Suseni, din comuna Runcu, sat Suseni, nr. 102, se va desfășura evenimentul intitulat sugestiv ,,Împreună de sărbători”, care cuprinde mai multe activități.

Evenimentul va  începe cu tradiționala acțiune de sacrificare a porcului de Crăciun, obicei specific poporului român, care are loc în orice gospodărie, de Ignat. Copiii de Ia Căminul Cultural Polovragi vor susține un program artistic alcătuit din colinde și jocuri populare, după care vor urma recitaluri de poezie și colinde, prezentate de către beneficiarii complexului.

Cei 85 de beneficiari ai Complexului de Îngrijire și Asistență Suseni vor primi vizita Moșului, care va veni cu sacul plin de daruri. La eveniment vor fi prezenți reprezentanți ai Consiliului Județean Gorj, ai Primăriei Runcu, Primăriei Polovragi, mass-media, precum și angajați ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj. Cei prezenți vor aduce bucurie pe chipurile și în sufletele bătrânilor care își duc traiul de zi cu zi în complexul de la Suseni și care așteaptă o vorbă bună, un gest de mângâiere și o îmbrățișare, care să le aline dorul de cei dragi.

Lasa un comentariu