Ion Tudor cere cabanierilor să încheie contracte pentru servicii de salubritate

Directorul Secției de Drumuri Naționale Târgu Jiu, Ion Tudor, îi avertizează pe cabanierii stațiunii Rânca, despre faptul că este obligatoriu ca aceștia să încheie contracte de salubritate, apă și canal. Dacă responsabilii vor refuza încheierea unor astfel de contracte, deșeurile vor ajunge din nou în păduri și pe marginea DN 67C, care se află în administrarea Secției de Drumuri Naționale Târgu Jiu. Nici nu este de mirare revolta lui Tudor, drumarii igienizând din ce în ce mai des drumul dintre Novaci și Rânca, iar ridicarea și transportul gunoaielor este asigurată din bugetul   secției.  Ion Tudor a adăugat că va fi nevoie și de contracte pentru serviciile de apă și canal. În lipsa contractelor între Aparegio și cabanieri, societatea nu poate intervenii  la remedierea problemelor care pot apărea la rețeaua de canalizare și apă.

”Dacă nu vom reuși să rezolvăm pe toate sectoarele de drum, tot ce înseamnă agent economic, să aibă contract cu o firmă de salubrizare, vom avea gunoaie și pe drum și prin păduri. (..) Este o obligație a fiecărui agent economic, care înființează o pensiune în Rânca, să aibă acest contract. (..) S-a stabilit cu Aparegio să încheiem contracte”, a transmis Ion Tudor, șeful SDN Târgu Jiu.

Majoritatea cabanierilor nu au încheiat contracte pentru prestarea serviciilor de salubritate, dar nici pentru serviciile de apă și canal.

Lasa un comentariu

One thought on “Ion Tudor cere cabanierilor să încheie contracte pentru servicii de salubritate

Comments are closed.