Sorin Boza, preocupat de soarta CEO

Sorin Boza s-a declarat interesat de problemele angajaților săi și a susținut că îl preocupă soarta Complexului Energetic Oltenia. Președintele Directoratului a explicat că nu se face vinovat de scumpirile certificatelor pentru emisiile de dioxid de carbon, iar dacă se dorește înlocuirea sa, situația va fi aceași în cadrul companiei.

Sorin Boza, președintele Directoratului Complexului Energetic Oltenia, a intervenit în cadrul unei emisiuni televizate, lămurind că în companie vor fi probleme și dacă i se cere să plece de la cârma Complexului. Modest, Boza a afirmat că nu va ține cu dinții de funcția sa, mai ales că oricine l-ar înlocui nu va putea schimba situația.

”Nu am stat și nu voi sta cu forța în fruntea acstei companii. Nu sunt un om care să țin de scaun. Dacă se va stabili că nu mai e nevoie de Sorin Boza, nu e nicio problemă, însă indiferent cine va veni, tot situația asta va fi”, a explicat Sorin Boza.

Principalele pierderi financiare ale CEO  se datorează scumpirilor masive în ceea ce privește achiziția certificatelor de dioxid de carbon.  Consiliul de Supraveghere a evaluat întreg Directoratul, Complexul Energetic Oltenia fiind condus în mod dualist. Sorin Boza a explicat și motivele pentru care nu poate fi schimbat din funcție, fiind revoltat de speculațiile născute în jurul acestui subiect.

”Nu plătim din cauza lui Boza atât , că n-am dat eu două telefoane să crească prețul certificatului de CO2. Aici trebuie să înțelegem odată. (..) Nu ai cum să schimbi un membru de Directorat. Evaluarea s-a făcut de către Consiliul de Supraveghere pe întreg Directoratul. Nu e făcută o evaluare special pentru Sorin Boza. M-am săturat să tot aud în fiecare săptămână discuția asta în loc să ne  vedem de treabă. (..)Pe mine mă preocupă soarta acestui Complex și soarta oamenilor”, a afirmat Sorin Boza.

 

Conducerea Complexului Energetic Oltenia a ajuns în situația delicată cu care se confruntă în momentul de față și din cauza grevei de la începutul acestui an. Cu toate astea Sorin Boza își păstrează optimismul și preocuparea față de angajați.

Lasa un comentariu