Județul Gorj este pregătit pentru sosirea iernii!

Președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu, a declarat astăzi faptul că suntem pregătiți pentru iarna care va veni. Din punct de vedere al Consiliului Județean, acesta a asigurat că circulația pe durata iernii nu va crea probleme la nivel de județ deoarece totul este pregătit în cel mai mic detaliu.

„Noi avem contractul semnat în ceea ce privește lucrările atât de întreținere și reparații, pe care le-am făcut în acestă toamnă, cât și asigurarea circulației în condiții bune pentru perioada de iarnă. Societatea cu care noi avem contract a constituit un număr de 7 baze de deszăpezire, Târgu-Jiu, Cărbunești, Motru, Turceni, Rovinari, Stejari, Polpșoru. Avem toate echipamentele și utilajele verficate, în stare de funcționare și gata să intervină oricând. Stocul de material derapant, nisip și sare este constituit conform normativelor în vigoare. Același lucru îl pot spune și despre carburanți. Pe toate drumurile județene vor fi constituite depozite mici de material antiderapant, la pante, curbe deosebit de periculoase, treceri la nivel de căi ferată și pasaje de căi ferate” a declarat Cosmin Popescu, președinte Consiliul Județean.

În situația în care se va impune închiderea circulației rutiere, ca urmare a căderilor masive de zăpadă pe anumite sectoare de drum județean, circulația va fi deviată pe rute ocolitoare și va fi semnalizată corespunzător prin indicatoare de informare.

 

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.