Kreator / Decapitated / Dagoba la Arenele Romane

Kreator, Decapitated și Dagoba cântă la București pe 25 ianuarie 2018 la Arenele Romane din București (cort încălzit).

Bilete concert Kreator/Decapitated/Dagoba la Arenele Romane

  • Golden Circle – 145 lei
  • Acces General – 99 lei

Kreator se întoarce la București și vine cu un nou album, Gods of Violence, care a fost primit foarte bine atât de fani, cât și de presa de specialitate. Cu nu mai puțin de 35 de ani de activitate, timp în care și-au câștigat un loc bine meritat pe piața muzicală, Kreator va urca pe scena Arenelor Romane unde va interpreta piese atât de pe cel de al 14-lea material discografic, cât și de pe albumele intrate deja în istoria thrash metal-ului.

Decapitated revine în București după ce ultima oară a cântat în primăvara lui 2016. De la ultima lor venire, polonezii au mai lansat un album intitulat „Anticult”. Acest lucru s-a întâmplat pe 7 iulie 2017. Despre album Vogg, chitaristul trupei, a declarat că toți membrii formației au participat activ la compunerea sa, iar rezultatul s-a văzut, discul fiind foarte bine primit de presa de specialitate.

Dagoba împlinește anul acesta 20 de ani de existență timp în care a lansat 7 albume, dintre care ultimul, „Black Nova” apărut pe 25 august 2017. Bazele formației au fost puse de Pierre „Shawter” Maille ]n 1997, iar primul album a fost lansat în 2003. Formația a continuat să crească atrăgând atenția mai multor artiști ai scenei metal internaționale. Ca urmare, pentru album „What Hell Is About” francezii au colaborat cu Simen Hestnaes, cunoscut mai bine ca ICS Vortex. Au urmat apoi deschideri pentru Machine Head și Metallica și un turneu alături de In Flames și Sepultura. În momentul de față, Dagoba înseamna Pierre „Shawter” Maille – voce, Werther Ytier – bass, Jean-Laurent „JL” Ducroiset – chitară și Nicolas Bastos – tobe.

 

Lasa un comentariu