“La Gorj, aurul se vinde ieftin!”

La Gorj, aurul se vinde ieftin! Este declarația făcută de Manuela Misăilescu, în urma protestului organizat seara trecută de reprezentanții AUR Gorj. 

“Din patru în patru ani, în peisajul politic apar specimene de pseudo-partide, care intră cu bocancii peste oameni, le promit ce vor să audă contra votului, iar atunci când ajung acolo unde își doresc, uită complet de țară! Ne-am obișnuit cu ei, dar ne-am săturat să facem curat după dezastrul pe care-l lasă în urmă după ce pleacă, de fiecare dată. 

Ăsta este AUR-ul! incapabil să genereze o idee constructivă, o soluție pe care, dacă nu am pune-o în practică, să ne poată critica! NIMIC, NICIODATĂ!

Circul făcut aseară prin oraș demonstrează acest lucru și confirmă faptul că aurul nu are valoare. Cum poate un cetățean să aibă încredere în liderii acestui partid, care se pun căpetenii deși nu au niciun mesaj de transmis, în afară de ură și instigare. 

Niciunul dintre motivele inventate de falșii revoluționari nu are susținere cu argumente, iar zgomotul produs a deranjat oamenii care au înțeles rolul și scopul acestor partide meteorice, ce vor dispărea imediat după ce-și vor atinge interesele. “, transmite Manuela Misăilescu, pe pagina sa de socializare. 

Lasa un comentariu