Mihai Prunariu, umilit în Primăria Târgu Jiu

Unul dintre cei mai vechi manageri sportivi din județul Gorj a fost umilit marți în sediul Primăriei Târgu Jiu. Este vorba de Mihai Prunariu, președintele Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu și președintele Asociației Județene de Fotbal Gorj. Prunariu încearcă de câteva luni să discute cu funcționarii Primăriei Târgu Jiu modalitățile de soluționare ale unor probleme care vizează anumite penalități sau folosirea bazei sportive de la Târgu Jiu. Nu există cale de înțelegere, deocamdată. O nouă rundă de discuții a avut loc marți, când Mihai Prunariu a fost umilit chiar de șeful juristilor din primărie, fiind prezentat drept reprezentant al Clubului Sportiv Școlar. Mihai Prunariu spune că acesta este interesul pe care funcționarii instituției îl au față de sport.

„Un funcționar al primăriei Targu-Jiu, șeful juristilor,Radutoiu,imi spune în ședință ,de fata cu 30-40 de directori si sefi de serviciu din primărie, ca eu reprezint Clubul Sportiv Școlar, nu Clubul Sportiv Pandurii( două entități sportive diferite,de altfel).

Ca sa pricepeti putin cu cine incerc eu sa discut…cu unul care nici nu stie ce structuri sportive sunt in Targu-Jiu, dar care semnează diferite acte juridice.

Asta, după ce s-a vorbit vreo 40 de minute de “Pandurii”…”, potrivit lui Mihai Prunariu, președintele Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu și al AJF Gorj.

Lasa un comentariu