Munteanu Alin, Președintele filialei Cartel Alfa Gorj: “Politicienii să-și facă campanie pe munca lor nu pe problemele noastre”.

Președintele filialei Cartel Alfa Gorj, Munteanu Alin ia atitudine față de declarațiile politicienilor legate de minerit, energie, sănătate.

Munteanu Alin spune că “ politicienii ar trebui să-și facă campanie pe lucrurile făcute de ei, pe lucrurile făcute de ei pentru locuitorii județului Gorj”.

 

Președintele filialei Cartel Alfa Gorj  este supărat pentru că în ultimul timp, prea mult se aruncă cu noroi  în Complexul Energetic Oltenia și consideră că toate aceste atacuri sunt doar campanie electorală și fac rău societății precum și angajaților acesteia.

El lansează și o provocare: “să vină fiecare politician în fața oamenilor, să spună ce au făcut ei pentru mineri și energeticieni, pentru sănătate, pentru învățământ, pentru Gorj și pentru gorjeni”.

 

Filiala Cartel Alfa Gorj, reprezintă un număr de aproximativ 7000 membri din toate domeniile, începând de la sănătate, minerit și energie, lucrători în penitenciar și îi așteaptă pe toți cei care nu se simt reprezentați așa cum trebuie să li se alăture..

Lasa un comentariu

One thought on “Munteanu Alin, Președintele filialei Cartel Alfa Gorj: “Politicienii să-și facă campanie pe munca lor nu pe problemele noastre”.

Comments are closed.