Mihai Prunariu: “Îl voi bate pe Marcel Romanescu dacă voi fi desemnat să candidez împotriva lui!!”

Contractul de concesiune dintre clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu și Primăria Municipiului Târgu Jiu, dă frisoane unora și speranțe altora.

Vicepreședintele PSD Gorj, Mihai Prunariu a declarat

“ eu nu am văzut acest contract până ieri. Ieri l-am văzut și eu. Este complicat. Este complicat și de-o parte și de alta și nu există decât varianta înțelegerii. Va trebui să existe înțelegere (…) eu consider că dacă nu te pui la masă, nu găsești soluții.”

Referitor la candidatura pentru Primăria Municipiului Târgu Jiu, Mihai Prunariu este sigur că, dacă va candida împotriva lui Marcel Romanescu pentru funcția de primar

“ îl voi bate… Mai mult decât atât, dacă eu aș ieși primar al Municipiului Târgu Jiu, aș face toate eforturile ca în trei ani, să avem o echipă de liga I, nu știu, fotbal, baschet, handbal, să avem ceva în liga I.”

Vicepreședintele PSD Gorj, Mihai Prunariu și-a exprimat de mai multe ori dorința de a candida pentru funcția de Primar al Municipiului Târgu Jiu. Rămâne de văzut cum va gestiona noua conducere a PSD Gorj această situație și care va fi candidatul cu șanse reale pentru alegerile locale.

Primăria Municipiului Târgu Jiu a fost pierdută de PSD în alegerile parțiale din 2017, în favoarea candidatului PNL Marcel Romanescu.

Lasa un comentariu

One thought on “Mihai Prunariu: “Îl voi bate pe Marcel Romanescu dacă voi fi desemnat să candidez împotriva lui!!”

Comments are closed.