Noi dotări la SJU Târgu Jiu!

Spitalul Județean de Urgență din Târgu Jiu a primit astăzi două noi ambulanțe. Consiliul Județean Gorj a fost cel care a contribuit la realizarea acestei achiziții importante și necesare SJU Târgu Jiu.

Valoarea pentru fiecare autospecială este de 240.000 de lei. Mașinile sunt necesare pentru transportul pacienților între unitățile medicale, spitalul având secții în trei zone din oraș. Dumitru Vienescu, Managerul unității medicale din Târgu Jiu, a declarat că aceste mașini vor fi folosite pentru transportul pacienților între spitale, iar timpul de așteptare va fi mult mai mic. Vienescu a mai adăugat că au fost angajați și trei ambulanțieri.

” Dacă un pacient are nevoie de un consult, internat la secția de chirurgie, îl vom transporta cu una dintre aceste mașini. Au fost angajați și trei ambulanțieri, vor lucra în schimburi. Astfel de investiții vor continua în cadrul spitalului”, a spus managerul SJU Târgu Jiu, Dumitru Vienescu

Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj a declarat că valoarea unei ambulanțe este de 245.000 de lei.

 ” Mașinile sunt necesare pentru a reduce timpul de așteptare al pacienților care vin către spitalul din Târgu Jiu. După licitație, valoarea este de 245.000 de lei pentru fiecare autospecială. Vom continua investițiile. Ne dorim să modernizăm sistemul sanitar din Gorj”, a declarat Cosmin Popescu, președintele CJ Gorj.

Lasa un comentariu