Performanță la baschet fete gimnaziu! Felicitări C.N.T.V. !!!!

Astăzi, la Sala de Sport a Colegiului Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu, s-a desfășurat Campionatul Fazei Zonale a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la baschet fete.

Au participat echipele câștigătoare a Fazelor Județene din Dolj, Olt, Vâlcea, Argeș și Gorj. Gorjul a fost reprezentat de echipa de baschet fete-gimnaziu a Colegiului Național „Tudor Vladimirescu”, pregătită de profesorul Bogdan Rădulea.

Echipa C.N.T.V. s-a calificat la Faza Națională a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, fază ce se va desfășura la Izvorani, în luna Mai și este pentru prima dată când Gorjul se califică în această fază la baschet fete.

La eveniment au participat și Inspectorul Școlar Județean Marcela Mrejeru precum și Primarul Municipiului Târgu Jiu Marcel Romanescu, care au felicitat echipele participante și au urat succes echipei din Târgu Jiu la faza națională.

Felicitări echipei C.N.T.V. Târgu Jiu: Ardereanu Ștefania, Lungescu Giulia, Bodescu Bianca, Moșteanu Alexia, Țîrcă Teodora, Surcel Carla, Moescu Ada, Buju Ștefania, Berca Daria, Stoica Ștefania!!!

Felicitări antrenorului Bogdan Rădulea!!!

Lasa un comentariu

2 thoughts on “Performanță la baschet fete gimnaziu! Felicitări C.N.T.V. !!!!

Comments are closed.