Programul la pașapoarte, prelungit cu două ore

Odată cu venirea  verii, începe și haosul la Serviciul Județean de Pașapoarte, unde angajații nu mai fac față numărului mare de solicitări. Autoritățile au hotărât că este necesar să prelungească programul de lucru la Serviciul Județean de Pașapoarte Gorj. Măsura s-a aplicat și în celelalte județe ale țării, dar și în municipiul București.

 

Din cauza creșterii majore a numărului de solicitări venite din partea cetățenilor pentru eliberarea pașapoartelor, pe perioada verii, autoritățile au dispus prelungirea programului Serviciului Județean de Pașapoarte cu încă două ore.  Noul program este valabil din această săptămână și va rămâne în vigoare până la jumătatea lunii august. Angajații vor fi găsiți la ghișeu între orele 8:30 și 18:30. Măsura a fost luată la nivel național, programul de funcționare la pașapoarte fiind prelungit și în alte 31 de județe, dar și în municipiul București.

 

”Pentru a face față solicitărilor de eliberare a pașapoartelor, pe perioada verii, care după cum știm sunt în număr mult mai mare, decât în restul anului, am luat decizia ca programul la Serviciul de Eliberare a Pașapoartelor să fie prelungit cu încă două ore”, a transmis Corina Belteu, purtător de cuvânt al Prefecturii Gorj.

 

Funcționarii din cadrul Serviciului Județean de Pașapoarte Gorj, nu vor avea dreptul la concediu în perioada verii, pentru a se putea face față cu brio, numărului mare de solicitări.

Lasa un comentariu