Robert Filip, acuzații la adresa CJ Gorj!

Robert Filip, primarul orașului Rovinari, acuză că, la Consiliul Județean, se practică ”tactica pixului colorat”.

Totul în contextul discuțiilor aprinse care au avut loc astăzi privind  diferențele dintre banii oferiți primarilor PNL și cei PSD.

Tocmai de aceea și el a adus în discuție o serie de nemulțumiri privind modul în care se împart, în acest an, banii către primării de la Consiliul Județean, liberalii gorjeni vor să ceară ieșirea de la guvernare.

“Președintele CJ se adresează tuturor cetățenilor din Gorj și constatăm că, cu tactica pixului colorat se împart banii pe aceste criterii politice și nu știu dacă încurajăm sau poate suntem de acord cu cei care nu fac treaba pentru că cei care au primit bani sau trebuiau să primească banii la ora 12:00, maim ult de jumătate din ei sau chiar trei sferturi au excedente fără să aibă angajamente în spate pentru proiecte și diferențele dintre primarii PSD și primarii PNL sunt extrem de mari la sumele primite. Constatăm că acesta este un argument suprem pentru care județul Gorj este unde este. Localitățile din județul Gorj încep să aibă o dezvoltare, de fapt să fim campioni la subdezvoltare și din păcate nimeni nu vrea să comunice mai ales că suntem astăzi într-o coaliție de guvernare care, la Gorj, astăzi nu funcționează. Datorită acestui fapt primarii au venit aici să purtăm un dialog civilizat. N-am reușit să ajungem la nicio concluzie și pentru asta noi trebuie să fim un semnal pentru cei de la București care ar trebui să intervină pentru acest lucru pentru că noi am fi de acord să trimitem o propunere de ieșire de la guvernare țînând cont de faptul că facem o diferența între cetățenii de la nivelul județului Gorj care ar trebui să fie egali. Banii sunt ai gorjenilor și nu ai unor consilieri județeni sau ai președintelui.”, a declarat Robert Filip, primarul orașului Rovinari.

Lasa un comentariu