Scandal de proporții între liberalii gorjeni și Cosmin Popescu! “Vrem să ieșim de la guvernare”

Un scandal de proporții a avut loc în cursul zilei de azi după ce liberalii gorjeni, nemulțumiți fiind de modul în care s-au împărțit banii către primăriile PNL de către CJ Gorj, s-au dus peste Cosmin Popescu. 

Senatorul Ion Iordache susține  că proiectul de buget al județului este o “discriminare și o umilință” la adresa cetățenilor și comunităților pentru care se alocă bani puțini.

“Ce se întâmplă astăzi la CJ sau cu această propunere de proiect de buget este o discriminare și o umilință la adresa cetățenilor, la adresa comunităților, nu la adresa primarilor sau a politicienilor sau la adresa noastră. Nu este nici moral și nici legal ce se întâmplă astăzi la Cj. Să spui atâtor oameni, atâtor reprezentanți ai comunităților că fac doar ce vor ei, mi se pare că nu trăim într-o țară normală sau într-un județ care se îndreaptă în direcția bună. 

De aceea, noi am luat decizia astăzi, în urmă acestor discuții, să solicităm conducerii centrale a partidului să se iese de la guvernare. Noi nu putem să purtăm doar povara acestei coaliții, iar beneficiile să le primească PSD-ul. Nu este correct față de oameni, față de comunități, față de primai să se întâmple acest lucru. Noi astăzi mesajul pe care îl trimitem conducerii centrale este că organizația PNL Gorj solicită ieșirea de la guvernare.”, a declarat Ion Iordache, senatorul PNL Gorj.

De asemenea, Iulian Popescu, prefectul județului Gorj consideră că la CJ Gorj se practică atitudinea sovietică a “pumnului în gură”! Acesta este de părere că cei care Conduc Consiliul Județean Gorj au capturat întreg județul și UAT-urile.

“Astăzi asistăm la aun nou episod de guvernare ticăloasă, de administrație ticăloasă, aici, în județul Gorj. Un episod dintr-un lung serial ce durează de 34 de ani. Bugetul CJ, CJ că instituție au fost luate, capturate pe persoană fizică. Astăzi am asistat la discuția dintre președintele CJ și primary. Am stat personal și am văzut o atitudine sovietică pe care o credeam dispărută de mult. Este o atitudine a pumnului în gură, “dacă nu va place, nu avem ce face! Eu propun, consilierii mei votează așa că fac cum vreau eu!” Nu este nici etic, nici legal, nici moral. Banii sunt publici, discutăm de șansă unor comunități de a se dezvoltă, nu doar a supraviețui. În județul Gorj este în continuare o atitudine de supraviețuire, nu este nicio discuție despre criterii, performanță, de a încuraja atragerea de fonduri europene, de a motiva investiții. “, a declarat Iulian Popescu, prefectul județului Gorj!

Lasa un comentariu