Romanescu îi avertizează pe angajați, că vor fi evaluați la sânge

Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu, anunță că ”taie și spintecă” , toți angajații primăriei urmând să fie supuși unei evaluări drastice, mai ales că are suspiciuni serioase cu privire la pregătirea unora dintre angajați. Nimeni nu va scăpa de testare, indiferent că ocupă o funcție de conducere sau de execuție. Sunt vizați chiar și angajații din cabinetul propriu.

 

Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, este ferm convins că angajații primăriei trebuie supuși unei testări care să vizeze verificarea cunoștințelor. Edilul bănuiește că nu toți salariații sunt bine pregătiți pentru funcțiile pe care le ocupă sau că unii dintre ei au uitat și ceea ce știau la începutul angajării. Evaluările promise, vizează întreg personalul din subordinea lui Romanescu, indiferent că angajații ocupă funcții de execuție sau de conducere. Directorii de Direcții și șefii de servicii, vor fi și ei testați alături de ceilalți funcționari. Edilul susține că nu va face diferențe, așadar și angajații din cabinetul propriu vor fi trecuți prin testarea de foc.  Evaluarea urmărește testarea cunoștințelor pe domeniile de competență, constând în probe din legislația care vizează atribuțiile funcționarilor. Pentru testare, se va constitui o comisie de evaluare.

 

”Mă gândesc în momentul de față și la o evaluare, o testare pentru toți angajații din Primăria Târgu Jiu. (..) Vreau să fie și o testare a cunoștințelor, pentru că s-ar putea să am câteva probleme de la  unii dintre angajați., să nu își mai aducă aminte cum au ajuns la primărie. Voi încerca să găsesc o astfel de soluție, legal, de testare a tuturor angajaților, ca să nu mai poată nimeni, niciodată, să comenteze că am făcut testare doar pentru o parte dintre angajați. (..) Cred că această testare îi va pune pe foarte mulți în situația ca până în luna ianuarie, când se va da testarea, să se pregătească la maxim. Vine perioada de concedii, când merg la mare, lângă plajă, lângă o sticlă de suc, poți să iei și legea să o mai citești o dată, să vezi dacă o știi”, a transmis Marcel Romanescu, primariul municipiului Târgu Jiu.

 

Potrivit edilului municipiului Târgu Jiu, toata situația a fost generată de pretențiile angajaților cu privire la mărirea salariilor, cu toate că modul în care își desfășoară activitatea față de cetățeni, lasă mult de dorit.

Lasa un comentariu