Se teme de Calinoiu? Mihai Weber strange semnaturi sa vada cati sustinatori are in PSD

 Revenirea lui Ion Calinoiu in Partidul Social Democrat (PSD) Gorj este din ce in ce mai greu de acceptat pentru tandemul Cosmin Popescu – Mihai Weber. Deputatul Weber, presedinte executiv in cadrul organizatiei, a dat deja ordin sa fie stranse semnaturi prin care social democratii din teritoriu sa-si dea girul pentru ca el si Cosmin Popescu sa fie sustinuti la urmatoarele alegeri.

„S-au strâns semnături de la prima declarație a lui Cârciumaru că o să revin în partid. Au trimis președintele organizației de tineret județene și pe Claudiu Manta să ia semnături de la președinții organizațiilor locale de susținere a tandemului Cosmin Popescu – Mihai Weber. Acțiunea pe care au făcut-o, de a lua semnături, nu a fost apreciată de toată lumea care a semnat acolo. Eu le-am semnalat – nu e bine ce faceți, că se vede pe față și oamenii nu agreează lupta pentru putere în interiorul partidului”, a declarat Ion Calinoiu.

Claudiu Manta a recunoscut ca se strang semnaturi, dar nu de teama lui Calinoiu.

„Este un lucru adevărat că s-au strâns aceste liste de semnături de susținere a tandemului Mihai Weber – Cosmin Popescu în perspectiva unor alegeri viitoare interne. Când se vor desfășura aceste alegeri, vom vedea. Reacțiile au fost pozitive. Aproape toți cei cu care am vorbit, și credeți-mă că am vorbit cu foarte mulți primari sau președinți de organizații, susțin acest tandem. Rezultatul este chiar peste așteptările mele. Nici vorbă de aripi Florin Cârciumaru sau Mihai Weber în PSD ori lupte pentru putere”, a fost declaratia social democratului Claudiu Manta.

Lasa un comentariu