Și-a primit mandatul. CEO a stabilit cine va comunica cu presa!

În ciuda ultimelor zvonuri vehiculate în presă, Ion Rușeț a primit mandatul de consilier al directorului general al Complexului Energetic Oltenia. Mandatul a intrat în vigoare începând cu data de 6 noiembrie. Rușeț se va ocupa de relațiile cu comunitatea și cu ministerele, însă există posibilitatea ca fostul senator să participe inclusiv la negocierile cu sindicatele.

Numirea lui Ion Rușeț în postul de consilier personal al directorului general, Sorin Boza, a dat naștere mai multor speculații. Promovarea fostului senator a părut o surprinză pentru mai mulți angajați ai companiei, dar și pentru liderii de sindicat. Chiar dacă în ultimele zile s-a speculat faptul că Rușeț nu ar urma să primească mandatul de numire în funcție, acest lucru s-a întâmplat. Astfel, începând cu data de 6 noiembrie, Rușeț a primit mandatul pentru poziția pe care urmează să o ocupe timp de un an. Rușeț s-a suspendat din funcția deținută anterior la CEO și, odată cu această promovare, există posibilitatea să participe la negocierile pentru noul Contract Colectiv de Muncă. Fostul senator a fost prim-vicepreședinte la Federația Națională Mine Energie și, la ultimele negocieri, liderii de sindicat au solicitat ca acesta să fie prezent în barca lor, cunoscându-i abilitățiile de negociator.

 

CE SPUNE BOZA

Numirea lui Ion Rușeț în noua funcție nu le-a picat bine anumitor lideri de sindicat, acest lucru fiind constatat pe rețelele de socializare, acolo unde reprezentanții salariaților și-au exprimat părerile. Directorul general al CEO, Sorin Boza, a comentat și el situația:

Voi analiza pe cine voi numi în locul domnului Rușeț. Vreau să-l folosesc în zonele în care am nevoie de mare ajutor. Am nevoie de Rușeț pentru relațiile cu administrațiile locale, pentru că urmează să fie transferate anumite active. Se va ocupa și de relația cu presa locală, a spus Boza.

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.