Sorin Boza: Nu sunt întrunite condițiile intrării în insolvență a CEO

Președintele Complexului Energetic Oltenia, Sorinel Boza, a făcut public faptul că orice informație aruncată în spațiul public referitoare la insolvența Complexului Energetic Oltenia nu are fundament. Potrivit managerului Complexului Energetic Oltenia, în momentul de față nu sunt întrunite condițiile de formă pentru ca societatea să intre în procedura insolvenței, indiferent cât de mult își doresc anumite grupuri de interese sau politice acest lucru.

 

Șeful Directoratului Complexului Energetic Oltenia a mai spus că firma pe care o conduce nu înregistrează datorii și are achitate dările către bugetul de stat.

 

 

 

„Complexul Energetic Oltenia nu are condiții să intre în insolvență. Nu are datorii și are plătit tot la bugetul de stat. Insolvența presupune în primul rând existența datoriilor. Se tot vehiculează pe persoane mai mult sau mai puțin avizate procedura insolvenței la Complexul Energetic Oltenia, fără să se gândească până la urmă ce presupune în esență acest lucru. Cât voi fi eu la Complexul Energetic Oltenia nu vom intra în insolvență. Nici măcar o condiție nu este întrunită în prezent pentru a putea discuta de insolvență la Complexul Energetic Oltenia.”, a declarat Sorinel Boza, care a spus că în contextul numirii în funcție a unui nou Consiliu de Supraveghere, el nu se agață de postul de președinte al Directoratului companiei.

Lasa un comentariu