„Specialiștii în bani” de la ALDE : jos labele de pe Complexul Energetic Oltenia…..

Am hotărât cu ceva timp în urmă să nu mă implic în campania electorală pentru alegerea Europarlamentarilor ce urmează să reprezinte România la Bruxelles. Dar, urmărind atent interesele și mișcările politice, în această ultimă săptămână, promit să fiu cât se poate de activ și să punem pe foaie adevăratele realizări ale celor ce ne conduc în acest moment.

Am luat această hotărâre văzând mojicia celor de la ALDE, niște politicieni ce au în cap doar BANII. Pentru ei cetățeanul nu contează.

 

O să mă refer acum la Complexul Energetic Oltenia, deoarece am observat că discursul tuturor politicienilor este legat de această entitate. Liderii politici de astăzi își dau cu părerea despre C.E.Oltenia de parcă ei au inventat mineritul și energia, când de fapt, mulți dintre ei, dacă-i trimiți să-ți aducă o găleată de curent, caută găleata.

Anton Anton, Ministrul Energiei sau măscăriciul lui Chițoiu și Iordache?

Am crezut că Ministerul Energiei are un om de echilibru în fruntea sa, un om care să țină piept intereselor financiare ale grupării Iordache-Chițoiu și să protejeze Complexul Energetic Oltenia de tentativele  celor de la ALDE, de a subjuga financiar această entitate ale cărei probleme apasă greu pe acest județ. 

În data de 16.05.2019, Anton Anton, Ministrul Energiei a trimis către Complexul Energetic Oltenia, un convocator de îndată a Adunării Generale Ordinare a Acționarilor Societății pentru dezbaterea și aprobarea următoarelor:

 1. Alegerea Consiliului de Supraveghere al Societății Complexul Energetic Oltenia S.A. prin aplicarea metodei votului cumulativ.
 2. Stabilirea duratei mandatului membrilor Consiliului de Supraveghere.
 3. Stabilirea indemnizației fixe brute lunare a membrilor Consiliului de Supraveghere aleși prin aplicarea metodei votului cumulativ.
 4. Aprobarea formei mandatului de contract ce va fi încheiat cu membrii Consiliului de Supraveghere aleși prin metoda votului cumulativ.
 5. Mandatarea reprezentantului acționarului majoritar, Statul Român prin Ministerul Energiei, pentru semnarea contractelor de mandat cu membrii Consiliului de Supraveghere aleși prin aplicarea metodei votului cumulativ.

Pentru acest convocator, cred că Anton Anton merită apelativul de MĂSCĂRICI – un ministru, care a cedat grupării Iordache-Chițoiu, a cedat în fața unei grupări cu interese financiare la C.E.Oltenia. Unui astfel de om nu poți să-i spui ministru. 

Desigur, nu ar fi fost nicio problemă dacă Anton Anton și „specialiștii în bani” de la ALDE doreau schimbarea Consiliului de Supraveghere în urma unor analize pertinete, explicate public. Aceștia, au ales o variantă golănească de a înlătura actualul Consiliu de Supraveghere și a-și pune acolo acoliții. Metoda a fost patentată în anul 2015, atunci când s-a schimbat Consiliul de Supraveghere tot prin metoda golănească a votului cumulativ.

ALDE și BANII Complexului Energetic Oltenia.

Care credeți că este scopul schimbării Consiliului de Supraveghere?

 • Condițiile din cariere,
 • Fronturile de lucru,
 • Vârsta de pensionare,
 • Salariile minerilor și energeticienilor…..

Nuuuu, pentru ei cel mai important lucru este înlăturarea lui Sorin Boza din funcția de Președinte al Directoratului, ajungând astfel la ceea ce este cel mai important pentru gruparea Iordache-Chițoiu, BANII Complexului Energetic.

MIZA „SPECIALIȘTILOR ÎN BANI” DE LA ALDE GORJ:

SORIN BOZA – PREȘEDINTELE CONSILIULUI DIRECTOR AL COMPLEXULUI ENERGETIC OLTENIA

 

 

Acoliții ALDE, fără rușine și fără jenă!!! 

Anton Anton nu este străin de astfel de metode, acesta folosindu-le și în alte cazuri:

 1. Daniel Popescu face parte din AGA la Complexul Energetic Hunedoara și este și Șef al Corpului de Control al Ministerului Energiei.
 2. Liviu Mihalache este membru în Consiliul de Supraveghere la Hidro și Directorul Direcției Generale Privatizare și Administrare a Participațiilor Statului în Energie.
 3. Sinan Mustafa este Director General Electrocentrale Galați și Director General Electrica Transilvania. Adică, Director General și la producător și la furnizor.

 

De altfel, aceasta a fost una din întrebările adresate de redacția Bizmagazin Ministerului Energiei, cu recomandarea că dacă aceste numiri sunt adevărate, să se ceară un punct de vedere de la ANI pentru a afla dacă este sau nu conflict de interese. Ministrul Energiei, în schimb a considerat că este bine sa dea lecții de jurnalism și să ne explice cum se face presă. Dacă aceste lucruri sunt adevărate, cam ce ar trebui să faceți d-le ministru, să dați lecții de deontologie?…..Nu domnule, DEMISIA!!!

Cine este ALDE?

ALDE este un partid „balama”, care a venit la guvernare alături de PSD cerând Ministerul Energiei, un minister cu mulți bani și multe combinații. Numirea lui Sorin Boza la sfârșitul anului 2016, la cârma Complexului Energetic Oltenia, a dat peste cap planurile specialiștilor în combinații financiare de la ALDE, care au făcut potecă la sediul CEO, cu contractele gata făcute și cu lista de directori.

Ion Iordache, văzând că nu mai are acces la BANII Complexului, a hotărât să preia ALDE Gorj, punând la bătaie bani mulți pentru a înlătura din fruntea companiei pe cel care i-a tăiat accesul la bani. Ion Iordache, este recunoscut pentru că firma controlată de el, a făcut milioane de euro DOAR din contracte cu Statul și C.E.Oltenia.

„Specialiștii în bani” de la ALDE, vin să cerșească voturile minerilor….

Ce oferă?…

Oferă niște politruci avari, care vor să se mufeze la BANII C.E.Oltenia. Aceștia sunt cei care vor să scoată peste 20 % procent în Gorj….Aceștia sunt cei care vor să îngroape C.E.O., aceștia sunt cei care s-au îmbogățit și vor să se îmbogățească pe spinarea minerilor, aceștia sunt cei care își doresc voturile voastre.

Studiați bine acești oameni….dacă doriți ca ei să vă conducă destinele ii puteți vota, dacă nu ,va trebui să le arătați că golănia și mârlănia nu mai țin la voi, la mineri și energeticieni și că 1 % ar fi un scor onorabil pentru ei. Scorul din oficiu!!!!

O să revenim zilele următoare cu câteva exemple despre tunurile date de „specialiștii în bani” de la ALDE, o să vedeți caracatița condusă de Daniel Chițoiu și încrengăturile sale, care duc până la Corpul de Control al Ministrului Energiei.

Anton Anton, Ministerul Energiei are nevoie de un om serios, minerii și energeticienii au nevoie de un ministru care să-i apere de găștile ce văd în Complexul Energetic Oltenia doar o vacă de muls.

Transmiteți semnalul „Jos labele de pe Complexul Energetic Oltenia”, „specialiștilor în bani” de la ALDE și arătați că sunteți un adevărat ministru nu o marionetă în mâinile colegilor Chițoiu și Iordache!

Lasa un comentariu