Surse: Daniel Antonie va fi suspendat din funcție!

Daniel Antonie va fi suspendat din funcția de membru al Directoratului Complexului Energetic Oltenia (CEO). Acest lucru se va întâmpla în câteva zile. Măsura ar fi fost dictată de Consiliul de Supraveghere al companiei, potrivit unor surse, și vine după ce directorul a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare.

Este vorba despre dosarul în care a fost judecat, alături de Laurențiu Ciobotărică și Dorina Jianu, pentru că i-au acordat fostului director Aurel Medințu 128 de mii de lei în schimbul demisie. Antonie a fost acuzat de complicitate la abuz în serviciu.

Director cu două dosare penale

Nu este singurul dosar penal deschis pe numele directorului. Acesta a mai fost trimis în judecată pentru că a dispus achiziții de truse medicale la suprapreț. Anchetatorii au vorbit despre prețuri de până la zece ori mai mari decât cele aflate pe piață. Prejudiciul constatat în acest caz se ridică la 400 de mii de lei. Și aici, Antonie, își așteaptă sentința. În cazul primei decizii, a făcut recurs și urmează ca magistrații de la Curtea de Apel din Craiova să dicteze sentința finală.

Surse din cadrul companiei vorbesc deja un potențial înlocuitor pentru Antonie. Este vorba despre Gheorghe Dobrițanu.

Lasa un comentariu