Viorica Dancila ar putea fi declarata persoana non-grata la Targu Jiu

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, ar putea fi declarata persoana non-grata la Targu Jiu in perioada cat se va afla la conducerea Guvernului! Este propunerea pe care vrea sa o faca consilierul liberal Mihai Paraschiv. Liberalul a anuntat ca va lucra la un astfel de proiect pe care il va duce on fata colegilor sai din Consiliul Local Targu Jiu.

Propunerea sa vine dupa ce premierul a trecut stadionul de la Targu Jiu pe lista obiectivelor finalizate in cele sase luni de cand se afla in aceasta functie. Ce a uitat sa spuna premierul a fost ca lucrarile la stadion au demarat cand era sef al Guvernului Victor Ponta si nu pe mandatul ei. In plus, mai sunt lucrari de executat la arena de la Targu Jiu. Municipalitatea a cerut patru milioane de euro Ministerului Dezvoltarii sa poata finaliza lucrarile.

Pana acum, s-au cheltuit peste 20 de milioane de euro de la Compania Nationala de Investitii pentru stadionul de la Targu Jiu. Acesta trebuia sa fie gata din 2016, insa au fost date termene peste termene si multe amanari. Asa ca nici acum, la trei ani de la demararea lucrarilor, stadionul din Targu Jiu nuba fost finalizat, receptionat ori dat in folosinta.

Lasa un comentariu