We’re baaack!!!

Am revenit! Da, am revenit și suntem mai entuziaști ca niciodată. Avem o echipă mică și ambițioasă, câțiva saci de idei și multă multă speranță. Au trecut mai bine de 10 ani de când lansam inițial proiectul Biz Magazin, iar acum pare să fie momentul ideal pentru a reveni în viața cititorilor. Nu pentru că ar fi campanie electorală și nici sânge pe străzi, ci pentru că am devenit mai maturi, mai bogați ca experiență și ca fire de păr alb, iar grupul nostru țintă s-a definit în sfârșit. Motivele din spatele demersului nostru sunt multe și diverse, însă doar unul merită menționat aici. În zece ani de când am pus în stand-by acest proiect, dinamicitatea economiei și antreprenoriatului local și regional a rămas aproape aceeași. Adică doar reactivă, aproape inertă, cu toate că piața își dorește mai mult, iar contextul global cere acțiune imediată.

În prezent, mai mult ca acum 10 ani, considerăm că piața media are nevoie de o nouă publicație de profil. Publicație care să răspundă cerințelor din ce în ce mai exigente ale pieței și să aducă un plus valoare cititorilor săi, indiferent de mediul social din care provin.

Vom încerca o abordare nouă, extrem de dinamică și ne propunem să publicăm materiale foarte bine targetate, în funcție de publicul țintă și nevoile acestuia. Materiale utile care vor merita să fie bookmark-ate, analize pertinente de profil făcute de specialiști și anchete ce își dovedesc subiectul în mod irefutabil în baza datelor și doar a acestora. Vom critica și vom lauda în egală măsură acolo unde vor exista motive să o facem.

Acesta este tipul de materiale pe care îl veți putea citi în rândurile publicației noastre online și în ediția print. Mai toate materialele vor fi însoțite de suport media dinamic, poze, grafice, infografice, audio și video menite să vină în întărirea conținutului editorial.

Vom încerca să nu dezamăgim pe nimeni și să ne adaptăm în mod constant nevoilor cititorilor noștri. Vom face și erori și suntem conștienți de asta, însă considerăm că succesul nu poate exista fără greșeală. Promitem să învățăm din ele și să evoluăm odată cu piața pe care o servim.

Vom încerca să ne adresăm pe de-o parte job seeker-ului, dar și funcționarului public, antreprenorului și managerului. Vom veni în sprijinul acestora nu doar cu informații și analize subiective, ci și cu proiecte inedite. Vom pune un accent special pe proiectele venite în sprijinul antreprenoriatului și dezvoltării acestuia. Vom face asta deoarece considerăm, ca echipa, că doar inițiativa antreprenorială reprezintă adevăratul motor al unei economii sănătoase.

Interesul public și doar interesul public va fi singurul principiu după care ne vom ghida atunci când vom scrie!

Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.