Adrian Mititelu, la discuții cu Romanescu. Echipa din Bănie ar putea juca pe stadionul din Târgu Jiu

Adrian Mititelu, patronul echipei FC Universitatea Craiova, va discuta ” între patru ochi” cu edilul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.  Cei doi ar trebui să ajungă la o înțelegere, Mititelu  fiind interesat de o colaborare. Știința Craiova ar putea juca pe stadionul din Târgu Jiu.

 

Patronul echipei din Bănie, Adrian Mititelu, vrea să știe în ce stadiul se află lucrările la stadionul gorjean, după ce Primăria Craiova nu a acceptat ca sportivii săi din Liga 3 să își dispute meciurile pe Stadionul  ”Ion Oblemenco”.  Regulamentul stadionului din Craiova, permite accesul în teren, doar echipelor naționale și din Liga 1, sau pentru disputarea Cupei României și a Cupei Ligii. Adrian Mititelu are speranțe mari pentru sezonul următor, dorind ca bugetul alocat, respectiv de peste un milion de euro, să fie investit în promovarea echipei în Liga 2. Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu Jiu, va propune un proiect prin care noul teren va putea fi închiriat și altor echipe decât celor locale. Astfel, Mititelu este posibil să își aducă jucătorii pe stadionul din Târgu Jiu.

” Domnul Mititelu, din discuțiile inițiale pe care le-am avut, vrea să găsim o soluție pentru a putea să-și desfășoare în campionatul următor, toate meciurile la Târgu Jiu. O să vină cu echipa de liga a treia, din ceea ce știu eu,cu Știința Craiova. Am văzut că are un obiectiv foarte îndrăzneț, adică promovarea în liga a doua. (..) Toate echipele care vor juca pe stadion, cu excepția Clubului Pandurii, trebuie să plătească o anumită taxă impusă prin hotărâre de Consiliu Local”, a transmis Marcel Romanescu, edilul municipiului Târgu Jiu.  

 

La finalul acestei luni, va avea loc inaugurarea stadionului din municipiul Târgu Jiu, care se numără printre cele mai moderne stadioane la nivel național.

Lasa un comentariu