Dosar penal pentru distrugere în cazul incendiului de la Termocentrala Turceni

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru distrugere din culpă în urma incendiului izbucnit marţi seara la dulapurile electrice de comandă din blocul 7 al Termocentralei Turceni.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au fost sesizaţi, marţi seara, prin apel la 112, de un bărbat de 36 de ani, din comuna Malu Mare, dispecer în cadrul Termocentralei Turceni, despre faptul că la blocul 7 al termocentralei a izbucnit un incendiu, la dulapurile electrice de comandă.

La faţa locului s-au deplasat trei echipaje din cadrul ISU Gorj, care au intervenit pentru stingerea incendiului. incendiul a fost lichidat după aproximativ şapte ore, iar o echipă din cadrul instituţiei va face verificări pentru evaluarea pagubelor şi va stabili cauzele exacte ale incendiului.

„Din primele cercetări efectuate de poliţiști la fața locului, a reieșit faptul că în urma incendiului nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale. Cercetările continuă pentru stabilirea cauzei și împrejurărilor producerii incendiului. În cauză s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere din culpă”, se arată în comunicatul IPJ Gorj.

Lasa un comentariu