La Universitatea “Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu s-a desfășurat astăzi Conferința Științifică “Legislația și Justiția românească în contextul globalizării”

Astăzi, 31.05.2019, la Facultatea de Științe ale Educației, Drept și Administrație Publică din cadrul Universității “Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu s-a desfășurat Conferința Științifică “Legislația și Justiția românească în contextul globalizării”.

 

Conferința a fost organizată de Departamentul Științe Juridice și Carieră Judiciară al Facultății de Științe ale Educației, Drept și Administrație Publică în parteneriat cu: Baroul Gorj, Centrul Teritorial Craiova al Institutului Național pentru pregătirea și perfecționarea avocaților, Societatea Română de Drept European, Camera Notarilor Publici Craiova și Editura Universul Juridic. Evenimentul face parte din cadrul manifestărilor științifice organizate anual de Departamentul Științe Juridice și Carieră Judiciară.

Printre invitați s-au numărat și profesori universitari din toată țara.

Cu această ocazie, au fost prezentate mai multe lucrări în plen cum ar fi: Globalizarea Justiției și Influența Suveranității, Ordinea Juridică Internă în Era Globalizării și Alegerea Primarului în Unitățile Administrativ-Teritoriale(1990-2020).

Lasa un comentariu