Profit istoric pentru CEO. Boza anunță bonusuri pentru angajați!

Complexul Energetic Oltenia va face un credit de aproximativ 250 de milioane în perioada imediat următoare. Producătorul de energie din Oltenia va contracta creditul respectiv în luna ianuarie, banii fiind necesari pentru retehnologizarea grupului V de la Sucursala Electrocentrale Rovinari. CEO traversează cel mai bun an din istorie, fapt care va genera un profit de 300 de milioane de lei în contabilitatea companiei.

Retehnologizarea grupului V de la fosta Termocentrală Rovinari a iscat tensiuni între sindicaliști și conducerea companiei în ultimii ani. Reprezentanții salariaților au cerut cu înverșunare ca grupul respectiv să fie reabilitat, însă acest lucru a devenit posibil doar după numirea lui Sorin Boza în fruntea CEO. Sucursala Electroncentrale Rovinari este cea mai profitabilă unitate de la CEO, prețul MW-utului produs fiind cel mai mic. Pentru retehnologizarea grupului V, CEO va contracta un credit semnificativ.

Sorin Boza, Director CEO

 

O să contractăm un credit pentru retehnologizarea grupului V de la Rovinari. Este vorba de 250 de milioane de lei, însă acest lucru se va întâmpla în luna ianuarie. Vrem să terminăm cât mai repede această investiție”, a spus directorul general al CEO, Sorin Boza.

 

300 de milioane profit în 2017

CEO va încheia acest an pe profit. Compania a profitat la maximum de prețurile mari înregistrate pe PZU, dar și de criza altor producători, fapt ce a generat un profit semnificativ în contabilitate. „O să avem profit la sfârșitul acestui an. Probabil, 200-300 de milioane. Este pentru prima dată când se întâmplă acest lucru”, a spus Sorin Boza.

1,4 milioane de tone de cărbune în stocuri

Directorul general al CEO a dat asigurări că, stocurile de cărbune din această iarnă, vor fi realizate. „În momentul de față, avem 1,4 milioane de tone de cărbune în termoncetrale și cariere. Trebuie să avem 1,5 milioane pentru această iarnă, iar angajații vor reuși acest lucru”, a spus Boza.

Bonus pentru angajați

Sorin Boza le-a adus și o veste bună celor aproximativ 14 mii de angajați ai Complexului Energetic Oltenia. Salariații vor beneficia de un bonus financiar cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Se va acorda și în acest an prima din Contractul Colectiv de Muncă pentru sărbătorile de iarnă. Fiecare angajat va beneficia de o primă în valoare de 10 milioane de lei vechi, a precizat șeful CEO.

 

 

 

Lasa un comentariu

3 thoughts on “Profit istoric pentru CEO. Boza anunță bonusuri pentru angajați!

  1. Când o companie de stat este condusă de un profesionist(nu de un politruc), se poate face profit. Felicitări domnule Boza, bravo minerilor și energeticienilor!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.