Sorin Boza, curtat intens de politicienii din Gorj

Sorin Boza, Directorul CEO

Politicienii de la PSD și ALDE îi fac ochi dulci lui Sorin Boza. Cei de la PSD anunță că deschid ușile larg pentru managerul Complexului Energetic Oltenia. În același timp, liderul ALDE Gorj, Dian Popescu, a declarat că Boza ar fi la fel de binevenit și în partidul său mai ales că Sorin Boza se înțelege foarte bine cu ministrul Energiei, Toma Petcu, de la ALDE.

Cel care a făcut primul anunțul a fost deputatul Mihai Weber. „La început am fost foarte rezervat. Au urmat tatonările, discuţiile şi cunoaşterea. Am avut de-a lungul timpului diverse întâlniri cu domnia sa, discutând, desigur, aspectele complexului. De asemenea, la nivel de ministru, cu Toma Petcu sunt coleg şi mă văd săptămânal, tot timpul abordăm problemele complexului. În ultima perioadă mi-am făcut o imagine şi, dacă mă întrebaţi dacă mi-l asum, răspunsul este clar da. Cu siguranţă Sorin Boza a mulţumit o mare parte din oameni, cu întreaga sa echipă. Este un om care a performat şi a dovedit că vrea să facă ceva pentru Gorj şi CEO”, a declarat deputatul Mihai Weber.

Reacția lui Dian Popescu

De altfel, și Aurel Popescu, liderul PSD Târgu Jiu, dar și președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, i-au făcut ochi dulci lui Sorin Boza. Nici liderul ALDE Gorj, Dian Popescu, nu a stat deoparte de acest subiect. „Sorin Boza nu e la ALDE și nici la PSD și nici nu cred că își dorește să fie membru de partid. Astea sunt cancanuri. Nu are nicio legătură Boza cu niciun partid politic”, a declarat Dian Popescu.

Boza stă departe de politică

De partea cealaltă, managerul companiei energetice a explicat, în repetate rânduri, că nu este dispus să intre în politică.

Lasa un comentariu