“Vă rugăm să vă faceți timp și pentru târgujieni!”

“Vă rugăm să vă faceți timp și pentru târgujieni!” Este mesajul transmis prin intermediul unui comunicat, de liderii USR Târgu Jiu.

Aceștia îi cer edilului Romanescu să îi informeze pe târgujieni dacă a fost recepționată investiția de modernizare a Căii Eroilor.

”Domnule primar Marcel Romanescu, a trecut și ultimul termen (nu mai știm al câtelea acordat) pentru a se face recepția lucrărilor de pe Calea Eroilor. Dumneavoastră, fiind prins cu mutările politice de la PNL la PSD, poate ați scăpat din vedere că lucruri esențiale într-un municipiu, precum obiectivele de patrimoniu lăsate în suferință sau infrastructura dată peste cap, fac viața în Târgu Jiu și mai dificilă decât o face guvernul vostru, cu măsurile împovărătoare.

Vă rugăm să vă faceți timp și pentru târgujieni, între o discuție politică și o plimbare pe banii publici și să comunicați dacă lucrarea de pe Calea Eroilor (a cărei recepție spuneați că se va face până la sfârșitul lunii octombrie) a fost recepționată, când și cine a făcut parte din comisia de verificare și asumare.

Sunt informații pe care aveți obligația de a le prezenta târgujienilor, de care vă bateți joc de șase ani, pentru că v-au dat pe mână un municipiu să-l administrați, iar dumneavoastră v-ați permis să-l transformați într-o afacere, din care, cel puțin ei, au avut numai de suferit. Pentru dumneavoastră cum e?” , transmit aceștia într-un comunicat al USR Târgu-Jiu.

Lasa un comentariu